NASA, Kendi Yayın Platformu NASA+’ı Başlatıyor

NASA, Kendi Yayın Platformu NASA+’ı Başlatıyor

NASA, yakın zamanda uzay araştırmaları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için yeni bir yayın platformu olan NASA+’ı kullanıma sunacak.

Son zamanlarda çok fazla vakit geçirdiğimiz dizi ve fil platformalarına bir yenisi ekleniyor. Ancak NASA+ diğerlerinden çok farklı olacağa benziyor. NASA’nın yepyeni projesi NASA+, kullanıcılar arasında heyecan yarattı.

NASA+ Kısa Süre İçinde Yayın Hayatına Başlıyor

Uzay ajansı, hali hazırda yaptığı tüm etkinlikleri kendi web sitesi üzerinden yayınlıyordu. NASA+ da ise bu etkinliklerin öncesi ve sonrasında ki detayları yayınlayacağını belirtti. Ayrıca, NASA’nın orjinal video koleksiyonlarıda yayınlanacak.

Nasa+


NASA, uzay araştırmaları hakkında bilgi edinmek, uzay görevlerini canlı izlemek ve uzay hakkında belgeseller, filmler, makaleler ve podcast’ler izlemek için harika bir kaynak olacak olan kendi yayın platformu NASA+’ı başlatacak. NASA+, 2023’ün sonlarında kullanıma sunulacak ve ücretsiz olacak. Ayrıca içerikleri izlerken reklamlarla da karşılaşmayacaksınız.

Uzay meraklıları için oldukça dikkat çekici olması beklenen bu hizmet, NASA’nın çalışmalarını daha yakından takip etmek isteyenler için harika bir fırsat olacak. NASA+’ın en çekici özelliği ise ücrtesiz olması. Uzay meraklıları için eşşiz bir proje olacağa benziyor. Ayrıca ANDROID ve IOS kullanıcıları içinde uygulama olarak servis edilecek.

Sizler NASA‘nın bu projesi hakkında neler düşünüyorsunuz. Diğer platformlara rakip olabilir mi? Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Yorum gönder